Vernieuwde website BredeSchool.nl

Sinds vorige week is onze website www.BredeSchool.nl vernieuwd! Zoals u ziet, hebben we ook de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. We gaven de site niet alleen een nieuwe vormgeving, maar we bedachten ook enkele nieuwe onderdelen. Zo is er nu een speciale pagina met informatie voor Personeel, alsook voor Studenten. Op de pagina Media vindt u wisselende filmpjes en krantenberichten over de brede school. De komende weken breiden we alle nieuwe onderdelen uit met meer informatie. Hebt u een tip? Laat het ons weten via ditis@bredeschool.nl!

Project Andere Tijden rondt af met reeks uitgaven

Vier jaar lang zette het project Andere Tijden zich in om de dagarrangementen van onderwijs en opvang beter in te richten. Dit werk heeft geresulteerd in diverse uitgaven, zoals een film, een magazine en een studieprogramma. Tijdens het 8e Jaarcongres Brede Scholen sluit het vruchtbare project in stijl af.

Lees meer

Column van Anki Duin

De projectleider van het project Andere Tijden in opvang en onderwijs, Anki Duin, is een van de sprekers op het Jaarcongres. Maar in de aanloop naar het congres schreef zij alvast een column. Wat is er de afgelopen jaren veranderd in het onderwijs? En hoe ziet Anki de toekomst?

Lees meer

Maurice de Hond aanwezig op 8e Jaarcongres Brede Scholen

Het 8e Jaarcongres Brede Scholen nadert met rasse schreden en de laatste hand wordt aan het programma gelegd. Op woensdag 23 mei zullen onder anderen burgemeester Annemarie Jorritsma, Hoogleraar Micha de Winter en demissionair-minister Henk Kamp het woord voeren. Ook Maurice de Hond geeft een presentatie; hij introduceert het project 'Onderwijs voor nieuwe tijd' dat Steve Jobsscholen wil oprichten.

Lees meer

Verslag studiedag 'Een nieuwe dagindeling, nieuwe schooltijden in brede scholen'

Op 30 maart vond in Almere een studiedag van {Breed} plaats. Job van Velsen van {Breed} en Marieke Zijlstra van de gemeente Tynaarlo spraken daar over het thema ‘Een nieuwe dagindeling, nieuwe schooltijden in de brede school’. Het verslag kunt u downloaden op onze website!

Agenda

Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:
10 mei 2012  - Bijeenkomst "Duurzame Donderdag" bij de HU
23 mei 2012  - 8e Jaarcongres Brede School
07 juni 2012  - Landelijke KVLO-studiedag voortgezet onderwijs
20 juni 2012  - Bijeenkomst slimme huurtarieven van onderwijs en opvang

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het belangrijkste nieuws van BredeSchool.nl:
- 100 miljoen minder bezuiniging op Passend Onderwijs
- ‘Halve’ school dé oplossing in krimpgebied
- Tijd voor mediaopvoeding

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com