Masterclass 'Brede school: recente ontwikkelingen in Nederland en internationaal perspectief'

http://aggs.school.nz/?education=essay-writing-services-toronto 22 mei 2012

see url help write an essay Op vrijdag 20 april 2012 kwam {Breed} met een twintigtal ambassadeurs bij elkaar op het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap in Den Haag. Het thema van deze dag luidde ‘Brede school: recente ontwikkelingen in Nederland en internationaal perspectief’.

best dissertations Aan het begin van de middag kregen alle aanwezige ambassadeurs de gelegenheid hun eigen ervaringen vanuit hun omgeving te delen met de aanwezigen. Daarbij stonden actuele onderwerpen van ontwikkelingen in het onderwijs en de kinderopvang in Nederland centraal, zoals het Integraal Kindcentrum, voor- en vroegschoolse educatie, flexibele onderwijstijden en de verschillen op de werkvloer bij de samenwerking tussen scholen en opvang.

auto essay writer Serv Vinders kwam later op de dag aan het woord. Hij vertelde over de kennis die hij op deed bij het bezoeken van brede scholen in het buitenland. Hoe verhoudt Nederland zich tot de zich omringende landen? Welke landen zijn koplopers op Europees niveau en naar welke landen kan Nederland kijken wanneer het de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs wil verbeteren?

help paper Ten slotte informeerde Serv de ambassadeurs over het Comeniusproject. Door dit project kunnen scholen met drie of vier onderwijspartners uitwisselingsprojecten organiseren.

help writing a narrative essay Download het volledige verslag