Bijeenkomst Toekomst Kinderopvang

Wat is er volgens u nodig om de kinderopvang en het onderwijs beter op elkaar aan te laten sluiten? {Breed} is benieuwd hoe u daarover denkt en organiseert dit jaar drie bijeenkomsten over dit thema. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 22 juni in Assen. U kunt zich daarvoor tot 13 juni aanmelden bij het Landelijk Steunpunt.

Lees meer

 

Experiment dagindeling opvang en onderwijs

Tien scholen en opvangorganisaties krijgen vanaf 1 januari 2013 tot 1 juli 2016 de mogelijkheid onderwijs en kinderopvang gedurende de dag af te wisselen. Dit kan met behoud van kinderopvangtoeslag voor de ouders. Scholen en kinderopvang-organisaties krijgen vrijstelling om, in overleg met de GGD, af te wijken van de kwaliteitsregels. Minister Kamp heeft het voorstel hiervoor eind mei aan de Eerste en Tweede Kamer aangeboden, zij moeten het voorstel formeel aanvaarden. Het streven is dat de regeling in september in het Staatsblad wordt gepubliceerd en dan volgt ook meer informatie over de aanmeldingsprocedure.
Lees het ontwerpbesluit

 

Onderzoek Brede Scholen

{Breed} wil brede scholen in Nederland zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren. Om die opdracht goed uit te kunnen voeren laat {Breed} een inventarisatie doen van alle brede scholen in het hele land. Op onze website kunt u uw brede school aanmelden.

Lees meer

 

Goeie vraag!

Wekelijks stellen mensen uit het onderwijs en de kinderopvang vragen aan {Breed}. Vaak stippen de vraagstellers heel interessante onderwerpen aan, van huisvesting tot financiering en van verschijningsvormen tot pedagogische visie. Daarom introduceren wij een nieuwe rubriek: Goeie vraag! Zo kunnen alle lezers van de nieuwsbrief en de website goed op de hoogte blijven van wat er speelt. Hebt u een goeie vraag? Mail die naar ons!

Lees de eerste goeie vraag over toelatingseisen op BSO's

 

Gluren bij de buren

Wilt u de nieuwe tijden in onderwijs en opvang van dichtbij bekijken? Dan kunt u zich aanmelden voor Gluren bij de Buren. {Breed} organiseert in september drie excursies naar twee voorbeelden. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats!

Lees het programma van Gluren bij de Buren

 

Vacature interim-directeur

Vanaf 1 september is de Brede School Tilburg op zoek naar een nieuwe interim-directeur. Bent u een gedreven leider met bindend vermogen? Reageer dan voor 10 juni op deze vacature!

 

Agenda

Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:
07  juni 2012  - Landelijke KVLO-studiedag voortgezet onderwijs
20  juni 2012  - Bijeenkomst slimme huurtarieven
21  juni 2012  - Congres Jeugdzorg gedecentraliseerd
29 sept 2012  - Week van de Smaak

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com