Nieuwe impuls naoorlogse schoolgebouwen

http://aggs.school.nz/?education=cheap-essay 13 november 2012

go to link Una bustina di Kamagra Gel contiene 100mg di Citrato di Sildenafil. Sicuro сomprare propecia farmacia vaticano in online farmacia senza ricetta in Italia Een oud gebouw ongeschikt voor modern onderwijs? Wel nee! Mevrouw Meijer onderzoekt hoe de ruimte eruit zou kunnen zien en steekt verouderde schoolgebouwen in een nieuw jasje.

go to link De stichting Mevrouw Meijer is een initiatief van architect Tjeerd Wessel en kunsthistorica Wilma Kempinga. Samen met een team van andere architecten zoeken zij naar creatieve oplossingen voor oude schoolgebouwen en scheppen daardoor naar eigen zeggen ‘nieuwe praktijken’. Het onderhoud aan de gebouwen is vaak achterstallig. Maar volgens Kempinga zijn scholen in de jaren vijftig en zestig met veel zorg ontworpen en bieden ze voldoende licht, ruimte en flexibiliteit. Na een duurzame renovatie kunnen deze scholen dus nog gemakkelijk veertig jaar mee!

thesis formatting In het Onderwijsblad verscheen in oktober 2012 het artikel ‘Complete generatie schoolgebouwen dreigt te verdwijnen’. Daarin wordt een project van Mevrouw Meijer uitgelicht: de Katholieke Daltonschool Bisschop Bekkers in Groningen die op de nominatie stond voor sloop. Directeur Wally van der Vlugt realiseerde zich door de gesprekken met Mevrouw Meijer hoe waardevol het schoolgebouw is. Het gebouw past in de wijk en tussen het groen van de omgeving. Bovendien zouden de kinderen in een nieuw schoolgebouw nooit meer de ruimte krijgen die de lokalen nu bieden. De Bisschop Bekkersschool krijgt een tweede leven, in een ontwerp dat is aangepast aan de eigentijdse wensen, zoals ruimte voor units, terwijl de monumentale uitstraling behouden blijft.

Nieuw boekje

13 november 2012

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het essay writer reddit go here hier.

Columns van Job

13 november 2012

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

13 november 2012

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

13 november 2012

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com