Zien wij u op de NOT?

Van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2013 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats. Het is Nederlands grootste vakbeurs voor iedereen die werkt in het primair en voortgezet onderwijs, en het middelbaar beroepsonderwijs. {Breed} is er uiteraard aanwezig. In deze nieuwsbrief informeren wij u over onze activiteiten op de NOT.

Stel uw vragen op onze stand

Wilt u weten hoe u een brede school of integraal kindcentrum kunt starten? Hoe u zorgt voor een gezamenlijke pedagogische visie? Of hebt u andere vragen over de brede school? Kom dan naar onze stand! Dagelijks zijn adviseurs en ambassadeurs van {Breed} aanwezig om u verder te helpen. Zij nemen graag de tijd om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Ons standnummer is: 08.D065. Wilt u precies weten welke ambassadeurs en adviseurs op welke dagen aanwezig zijn? Op onze website vindt u een overzicht.

Maak kans op een iPad mini!

{Breed} verloot tijdens de NOT een handige iPad mini onder alle abonnees van deze BredeSchool.nl-nieuwsbrief. Nieuwe abonnees kunnen zich nog vóór 21 januari 2013 aanmelden om deel te nemen aan de loting. Tijdens de NOT 2013 reiken we op onze stand de prijs uit aan de gelukkige winnaar!

 

Kwaliteitskaart brede school

Onderlinge verhoudingen, een doorgaande lijn en ouderbetrokkenheid. Deze en vele andere criteria bepalen hoe de samenwerking binnen een brede school verloopt. Zoekt u een manier om sturing te geven aan uw brede school? {Breed} biedt op de NOT een vernieuwde Kwaliteitskaart Brede School!

Gluren bij de buren 2013

Bij onze stand kunt u zich als eerste inschrijven voor Gluren bij de Buren. In de maanden maart en april bezoeken we opnieuw een aantal inspirerende voorbeelden van brede scholen. U bent van harte uitgenodigd om mee te gluren.

Gratis toegangskaart

Wij geven gratis toegangskaarten weg aan al onze nieuwsbriefabonnees, Twittervolgers en Facebooklikes. Stuur een e-mail met uw naam, adresgegevens en e-mailadres en/of Twitter- of Facebooknaam en u ontvangt van ons een persoonlijke code waarmee u een toegangskaart aan kunt vragen.

Wist u dat…

...de NOT voor PO, VO en MBO speciale innovatieroutes heeft uitgestippeld? U kunt per route een stem uitbrengen voor uw favoriete innovatie. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de publieksprijs!

...Jet Bussemaker en Sander Dekker op woensdag 23 januari een dubbelinterview geven over hun de toekomstplannen voor het onderwijs? Er is ook gelegenheid om de minister en staatssecretaris vragen te stellen.

...in de kinderboekenstraat diverse auteurs en illustratoren boeken signeren? Ontmoet bijvoorbeeld Pauline Oud!

...u op de NOT kunt lunchen met korting? Download de voucher!

 

 

Algemene informatie NOT 2013

Data: dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2013
Tijden: Dagelijks geopend van 09.30 tot 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 t/m 11
Meer informatie via www.not-online.nl
Tweet mee via #not13

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com