Blog: Neergestort

Als we de vliegtuigbouw zo zouden aanpakken als de scholenbouw, zou er elk kwartier een vliegtuig neerstorten. Vorige week zat ik tegenover de man die deze zin uitsprak, Prof. Dr. Ir. Hennes de Ridder, voormalig hoogleraar integraal ontwerpen aan de TU Delft.

Lees meer

Bouwen voor kinderen

Er zijn belangrijke ontwikkelingen gaande rondom de voorzieningen voor 0-12 jarigen. Welke rol spelen gebouwen hierin? {Breed} organiseert een middag rond dit thema, speciaal voor architecten, schoolbestuurders, beleidsmedewerkers en kinderopvang. De bijeenkomst 'Bouwen voor kinderen' is op 7 februari. U kunt gratis deelnemen.

Lees meer

Zoektocht naar goed voorbeeld levert iPad Mini op

Annette van de Rest heeft de ‘iPad Mini-actie’ gewonnen. De 33-jarige vrouw uit Dordrecht had zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van {Breed} en kreeg tijdens de vierde dag van de NOT2013 de gadget uitgereikt.

Lees meer

 

Nieuwe kwaliteitskaart

{Breed} presenteert een nieuwe kwaliteitskaart brede school en Integraal Kindcentrum. De eerste exemplaren werden vorige week op de NOT uitgedeeld. Met deze kwaliteitskaart krijgt u alle belangrijke aspecten van uw eigen brede school in beeld. Na het invullen wordt inzichtelijk of u de goede dingen doet, of u de dingen goed doet en op welke punten nog iets te verbeteren valt. Meer weten of de kwaliteitskaart bestellen?

Lees meer

Inschrijven voor Gluren bij de buren

Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor 'Gluren bij de buren'. Onder deze titel organiseert {Breed} in maart en april een zestal excursies naar scholen en kinderopvangorganisaties die slimme en/of praktische oplossingen hebben gevonden op het gebied van samenwerking basisonderwijs en buitenschoolse opvang, dagarrangementen, huisvesting, personeel en beheer. Iedere excursie leidt op één dag naar twee verschillende scholen die bij elkaar in de buurt liggen. 

Inschrijven kan hier

Aanvragen sportimpuls kan tot maart 2013

Scholen die samenwerken met een lokale sport- of beweegaanbieder kunnen tot en met maart 2013 de Sportimpuls aanvragen. Deze subsidie helpt bij het opzetten van activiteiten om meer mensen aan het sporten te krijgen.

Lees meer

Master Brede School in Groningen

De NHL Hogeschool in Groningen biedt vanaf september wederom de afstudeerrichting Brede School aan binnen de master Pedagogiek. Vanaf de start van de opleiding werkt u met een eigen vraagstuk uit de praktijk van de brede school waar u mee verbonden bent. U doet praktijkgericht onderzoek en ontwerpt interventies om de kwaliteit van uw brede school te onderhouden en te verbeteren.

Lees meer

Agenda

Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:

4, 5, 7 en 26 februari - Bijeenkomst andere schooltijden

7 feb 2013 - Bouwen voor kinderen, middag voor architecten

12 feb 2013 - netwerkbijeenkomst kinderopvang
6 mrt 2013 - Leergang samen werken aan kindcentrum

18 april 2013 - Het Integraal Kindcentrum van papier naar praktijk

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com