Blog: Ff liken?

Kinderen racen via internet over de hele wereld. Een maatje om mee samen te werken zoek je niet meer in Bergen op Zoom of Appelscha, maar in Denver, Sydney of  in Yamaguchi. Uiteraard niet in het Nederlands, maar in het Engels. Of we dat als volwassenen nou allemaal goed vinden of niet, het gebeurt gewoon.  Pc’s, tablets en andere devices, hoe is het ermee op onze (brede) scholen gesteld?  

Lees meer

Verslag Bouwen voor kinderen

{Breed} organiseerde onlangs samen met SVP, architectuur en stedenbouw, en Drost + Van Veen architecten een middag over bouwen voor kinderen. Tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvond op brede school De Rhijnsberg in Heerde, kregen architecten, schoolbestuurders en beleidsmedewerkers uitleg over de ontwikkeling van brede scholen en welke rol gebouwen daarin spelen. 

Lees meer

Inschrijven voor Gluren bij de buren

Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor 'Gluren bij de buren'. Onder deze titel organiseert {Breed} in maart en april een zestal excursies naar scholen en kinderopvangorganisaties die slimme en/of praktische oplossingen hebben gevonden op het gebied van samenwerking basisonderwijs en buitenschoolse opvang, dagarrangementen, huisvesting, personeel en beheer. Iedere excursie leidt op één dag naar twee verschillende scholen die bij elkaar in de buurt liggen. 

Inschrijven kan hier.

Vijftien nieuwe ambassadeurs

{Breed} is vijftien nieuwe ambassadeurs rijker. Tijdens een bijeenkomst op de brede school Het Meesterwerk in Almere kregen de nieuwelingen uitleg over het ambassadeurschap.

Lees meer

Bijeenkomst medezeggenschap op IKC’s

{Breed} organiseerde onlangs een bijeenkomst om te praten over medezeggenschap op IKC’s. Op CBS de Schakel in Utrecht spraken adviseurs van {Breed} met afgevaardigden van ouderorganisaties, waaronder BOINK, Ouders&Coo en Stichting Kleurrijke Scholen. 

Enquête over professionalisering brede school

Het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs en {Breed} gaan deze week scholen benaderen met een korte enquête over professionalisering van brede scholen en voor- en vroegschoolse educatie. Het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs wil met het onderzoek achterhalen hoe scholen hun medewerkers voorbereiden op nieuwe taken, hoe de samenwerking verloopt en welke ondersteuning het platform kan bieden. 

Lees meer

Steunpunt actualiseert database

{Breed} is zijn database met de adresgegevens van alle brede scholen aan het actualiseren. Het laatste jaar zijn er weer veel nieuwe brede scholen bijgekomen. En deze horen natuurlijk ook in onze database.

Lees meer

Agenda

Hier vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:

6 maart 2013 - Leergang samen werken aan kindcentrum

27 maart 2013 - Conferentie Verborgen Talent

18 april 2013 - Het Integraal Kindcentrum van papier naar praktijk

 

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten van {Breed}:

7 maart 2013 - Gluren bij de buren Almere

27 maart 2013 - Gluren bij de buren Zutphen en Eindhoven

9 april 2013 - Gluren bij de buren Amsterdam

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com