Welkom: {Breed}!

{Breed} De accolade is een verbindingsteken. Zoek in de Dikke van Dale en je vindt de letterlijke betekenis, omarming en verbindingshaak. Wikipedia spreekt zelfs over omhelzing.

Het beeldmerk {Breed} omhelst, omarmt en verbindt zodoende mensen en hun organisaties om voor kinderen een bredere ontwikkeling te realiseren.

{Breed} is een website met veel inspiratie en informatie, kennis, instrumenten en nuttige documenten = nieuw en toch vertrouwd!

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!