Wat is een ambassadeur?

Bent u als bestuurders, leidinggevenden, coördinatoren of als andere professional op zoek naar goede voorbeelden? Wij stimuleren maatwerk! Daarom hebben we een netwerk van aansprekende voorbeelden: Ambassadeurs.

Ambassadeurs zijn medewerkers die betrokken zijn bij een IKC, kindcentrum, kinderopvangorganisatie, gemeente en/of brede school. Ze zijn in onze ogen praktijk- of ervaringsdeskundige. Iedere ambassadeur op {Breed} hebben wij minimaal één keer bezocht in hun praktijk. Denk bij ambassadeurs aan een directeur of coördinator. Zij kennen de praktijk en hebben ervaring met het ontwikkelen van een kindcentrum of brede school. Daarmee vervullen ze een voortrekkersfunctie. Hun brede school, kindcentrum, IKC, organisatie of gemeente onderscheidt zich zichtbaar op organisatie, samenwerking of gebouw en kan een voorbeeld zijn voor andere brede scholen.

Bezoek een ambassadeur!

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!