Nieuwe wetten kinderopvang kunnen leiden tot investeringen

01 mei 2017

Baby’s en peuters krijgen vanaf volgend jaar betere dagopvang. Ook bij de peuterspeelzalen gaat de kwaliteit omhoog. Daarbij krijgen werkende ouders die gebruik maken van peuterspeelzalen straks ook recht op kinderopvangtoeslag, zoals die nu al geldt voor de kinderopvang. De Tweede Kamer stemde 21 februari in grote meerderheid vóór twee wetsvoorstellen: het wetsvoorstel Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang en het wetsvoorstel Harmonisatie Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk. Deze nieuwe wetten kunnen leiden tot investeringen in de kinderopvang. Heeft u vragen over deze investeringen of hulp nodig?

Neemt u dan contact op.

Bron: Nieuwsbrief Ruimte-OK april 2017

Dit artikel delen:

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!