Subsidie voor gezond en duurzaam schoolgebouw verlengd

15 september 2017

De subsidieregeling voor extern advies verduurzaming scholen is verlengd tot en met 29 december 2017. De verlenging is bekendgemaakt in de Staatscourant. Schoolbesturen kunnen dankzij deze regeling 50 procent van de kosten voor het inhuren van extern advies terugkrijgen. De subsidie is onderdeel van de Green Deal Scholen die besturen op weg helpt met praktische informatie en stappenplannen. De Green Deal Scholen beoogt een gezond, duurzaam en ook betaalbaar schoolgebouw. Besturen kunnen zo actief aan de slag met een gezonder binnenklimaat, duurzame energiebronnen en lagere energiekosten. Subsidie aanvragen kan via Greendealscholen.nl of via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Dit artikel delen:

23 november 2017