Succesverhalen leerlingendaling

27 oktober 2017

Heeft u te maken met leerlingendaling en bent u geïnteresseerd in manieren om de gevolgen van leerlingendaling op te vangen, dan kunt u op 2 november 2017 meedoen aan de tweede bijeenkomst 'Succesverhalen leerlingendaling'. In vijf interactieve workshops komen verschillende goede voorbeelden aan bod. U kunt zich voor twee workshops opgeven. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch. Deelname aan deze bijeenkomst in Utrecht is gratis.

De gevolgen van leerlingendaling zijn merkbaar in een groot deel van Nederland. Hoewel er regelmatig aandacht is voor de negatieve gevolgen, horen de accountmanagers leerlingendaling van OCW ook veel positieve verhalen. Om deze positieve verhalen bekender te maken en, vooral ook, om van elkaars erveringen te leren, zult u tijdens deze bijeenkomst kennismaken met een aantal goede voorbeelden. Dit gebeurt in de vorm van interactieve workshops en presentaties.

De bijeenkomst is een unieke kans om ideeën op te doen over hoe om te gaan met leerlingendaling en geïnspireerd te raken door goede voorbeelden. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie over het programma en aanmelding als deelnemer aan deze bijeenkomst, kunt u terecht op een speciale pagina op Rijksoverheid.nl.

Bron: Nieuwsbrief Primair Onderwijs nr. 118

Dit artikel delen: