Stapsgewijs naar een KINDCENTRUM

02 november 2017

Het opzetten van een IKC, zeker vanuit 2 bestaande organisaties, is een flinke opgave. Niet alleen moet u er voor zorgen dat er een gemeenschappelijke visie komt, u moet ook allerlei praktische, organisatorische en juridische hobbels nemen.

Ga in een interessant seminar aan de slag met de stappen!

U wilt het verandertraject naar een IKC, want dat is het, planmatig organiseren, maar tegelijkertijd dient u er voor te zorgen dat medewerkers mee kunnen denken en doen en er voldoende ruimte is om te spelen en te experimenteren. En hoe maakt u de verandering onomkeerbaar? In de HCB Seminarreeks ‘Checklist Kinderopvang PRO - Een KINDCENTRUM: Waarom, hoe en wat?’ gaat u onder leiding van Leike van Oss, Job van Velsen en Yvette Vervoort aan de slag met deze stappen en het veranderproces. Leden van BMK kunnen met korting deelnemen.

Kijk hier voor het programma - u kunt zich daar ook aanmelden.

OF: Download hier de brochure

Dit artikel delen: