Checklist Kinderopvang PRO - Een KINDCENTRUM: Waarom, hoe en wat?

12 januari 2018

Georganiseerd in samenwerking met Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK).

Kijkt u als aanbieder van kinderopvang of onderwijs positief naar de mogelijkheden van het aanbieden van een integraal en samenhangend aanbod voor kinderen van nul tot dertien jaar? En overweegt u of heeft u besloten dat in een KINDCENTRUM te gaan organiseren? Dan biedt deze reeks van 1 HCB Seminar en 2 masterclasses richting en houvast. Aan bod komen het WAAROM het HOE en het WAT.

HCB Seminar en masterclasses

Checklist Kinderopvang PRO - Een KINDCENTRUM: Waarom, hoe en wat?

vrijdag 9 maart, 23 maart en 6 april 2018

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Den Haag

Praktijkervaren sprekers Yvette Vervoort, Job van Velsen en Shirine Moerkerken leiden u door het proces en leren u valkuilen omzeilen. Aan bod komen onder meer:

- Wat zijn de redenen om te veranderen?

- Wat is uw gedroomde ideaalbeeld? Waar wilt u naartoe?

- Waarom het lastig is om organisaties te veranderen en waarom dat ook niet erg is

- Kraken van disfunctionele patronen in je organisatie en bij de organisatie waarmee je samenwerkt

- Ondersteunende en knellende factoren

- Hoe maken de we verandering onomkeerbaar?

Mogen wij u verwelkomen vanaf 9 maart 2018 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag?

Het hele programma en het inschrijfformulier vindt u op

www.haagscongresbureau.nl/congressen/checklist-kinderopvang-pro/

Elwin Veldhuis