Bereken hoeveel uw gemeente ontvangt voor onderwijshuisvesting

10 juli 2017

Wilt u weten welke middelen de gemeente ontvangt voor onderwijshuisvesting? Zowel de PO-Raad als de VO-raad hebben deze week een model gepubliceerd waarin per gemeente te zien is hoeveel middelen zij jaarlijks uit het Gemeentefonds ontvangt voor onderwijshuisvesting. Dit inzicht kan u helpen bij het gesprek over nieuwbouw of renovatie, of als besprekingen plaatsvinden over een integraal huisvestingsplan (IHP).

Bron: Nieuwsbrief Ruimte-OK | juli 2017

Dit artikel delen:

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!