Column van Job

help writing papers for college Regelmatig schrijft Job van Velsen - afgewisseld door andere ervaringsdeskundigen uit het werkveld - een column over wat hen bezighoudt.

customized essays U kunt de columns hier teruglezen. Bent u benieuwd hoe Job over een bepaald onderwerp denkt en wilt u dat Job dat onderwerp in zijn column bespreekt? Laat het ons weten!

Een verleidelijk briefje.

01 februari 2017

follow site Een retraite in de voormalige veenkoloniën. Aan het einde van de kerstvakantie trok ik me twee dagen terug en bivakkeerde om de hoek bij Veenhuizen, bekend als het Pauperparadijs, waar een heel bijzonder stukje geschiedenis te vinden is. Voor mij is het een stille, inspirerende plaats. Midden in de natuur, omringd door veengronden en heidevelden.

custom papers online Ik ging er schrijven en nadenken. Jazeker, over brede scholen en IKC. Na een dag lekker werken en schrijven, uitkijkend over velden met schapen, kwam ik tegen de avond over een krakende houten trap terug op aarde. In dit geval bestond die aarde uit een eetzaaltje met pensionado's, rozig van wandeling en glaasjes port. Het menu van de dag werd geserveerd.

http://lacsq.org/?education=best-college-paper-writing-service&4bd=ba lees meer }

Interview: Chantal Achterberg

30 januari 2017

 

writing essay service Chantal Achterberg, topsportster/roeister oid sprak ruim een jaar geleden op het afscheidssymposium van het LSBS. Haar advies toen: focus op wat je doet. Chantal zelf heeft haar focus tijdens de Olympische spelen, afgelopen zomer, omgezet in een zilveren medaille.

go to link

Haar advies voor 2017: maak bewust keuzes!

lees meer }

Mooi!

02 januari 2017

buy cheap papers online Steeds vaker krijgen we ook in januari nog nieuwjaarskaarten.Zelf doe ik daar al jaren aan mee, mijn kaart gaat volgende week de deur uit. 

Echter, vlak voor de kerstvakantie begon, lag er een opvallende kaart op de mat. Nou ja, om eerlijk te zijn, in de mailbox.  

“Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping, stond er te lezen. “ Hij is van Aristoteles, nee, niet de mail, maar de uitspraak. 

Ik ben gek op taal, op slogans, op spreuken, op wijsheden. Ik wil ze proeven, laten rijpen, en de hele mooie neem ik ter harte en pas ik toe. Heel soms schilder ik er eentje op de muur van mijn kantoor.

lees meer }

Create.. and share!

01 september 2016

Ik vind het zulke prachtige, eigentijdse begrippen! Alleen al rondom deze kernwaarden, zou je het nieuwe schooljaar met activiteiten, scholing en inspiratie kunnen vullen. Met kinderen, ouders en je collega’s. Echter, ik vermoed dat de jaarplannen allang geschreven zijn, dus bewaar deze suggestie gewoon voor volgend jaar.

lees meer }

Trots: IKC Dag = vol!

26 augustus 2016

De Landelijke IKC dag 14 september. Wát een belangstelling!! Het maximum aantal deelnemers voor de 4e Landelijke IKC dag is ruim behaald. Hierdoor hebben wij, helaas, de inschrijving moeten sluiten en is het niet meer mogelijk u in te schrijven als deelnemer aan deze dag. Uiteraard zijn we blij met de enorme belangstelling, aan de andere kant is het jammer mensen te moeten teleurstellen. Job van Velsen, namens samenwerkende organisaties, PO Raad, Brancheorganisatie Kinderopvang, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Sociaal Werk Nederland, EtuConsult.

lees meer }

Dit artikel delen:

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://ideeup.org/?education=dissertation-help&967=87 university essay help hier.

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com