Column van Job

Regelmatig schrijft Job van Velsen - afgewisseld door andere ervaringsdeskundigen uit het werkveld - een column over wat hen bezighoudt.

U kunt de columns hier teruglezen. Bent u benieuwd hoe Job over een bepaald onderwerp denkt en wilt u dat Job dat onderwerp in zijn column bespreekt? Laat het ons weten!

Un man ta labra otro

12 januari 2018

Er wordt deze week ongetwijfeld weer heel wat afgezoend op het werk. Maar dat mag dan toch ook wel, als je elkaar na twee weken vakantie weer ziet en elkaar dan ook nog eens een heel mooi jaar toewenst.

Een heel nieuw jaar voor de boeg, als een onbeschreven blad, ik ben er gek op. Oliebollen bakken op de laatste dag van het jaar, en dan ’s avonds de fik in de lont van een mooie ‘compound cake' en vervolgens champagne op het nieuwe jaar. 

lees meer }

Oog in oog met een wolf!

15 december 2017

... het overkwam me tijdens een bezoek aan een kindcentrum vorige week. Wandel je nietsvermoedend en aandachtig luisterend met een enthousiaste en inspirerende directrice door het IKC, sta je opeens naar een kwijlende en verlekkerd kijkende wolf te kijken. Hijgend in de nek van Roodkapje die ernaast stond. ( #MeToo??) 

lees meer }

...Serious business!

23 november 2017

Mensen zeggen wel eens tegen me, ‘ wat heb jij toch een leuke baan”. En dan knik ik enthousiast en zeg ook nog dat ik het af en toe net een spannend jongensboek vind, dat werk van mij. 

lees meer }

Werk aan de winkel

17 oktober 2017

Witte rook, een nieuw regeerakkoord en als u dit leest staat er wellicht juist een nieuwe, hopelijk enthousiaste en ambitieuze ministersploeg op het bordes. Werk aan de winkel. Op de dag van publicatie al, was het grappig te merken hoeveel mensen dat akkoord al hadden gescand op de thema’s onderwijs en opvang. Ik heb dat natuurlijk ook gedaan en kijk daarbij vooral naar kansen, gezien alle negatieve berichtgeving links en rechts lijk ik daarin wel een soort van uniek.

lees meer }

Kinderen van Madagascar

06 september 2017

Net als velen ben ik al weer een paar weken aan het werk. Druk met de voorbereiding van de vijfde Landelijke IKC dag op 29 september a.s. We organiseren deze dag samen met  de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK), Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK), Sociaal Werk Nederland (SWN), PO-Raad, EtuConsult en de VNG. Deze informatieve dag heeft als titel “ Hét IKC bestaat niet”. Meer weten? Lees dan snel verder. 

lees meer }

Artikel 1 tot 5 van 150
<< Eerste< Vorige1-56-1011-1516-2021-25Volgende >Laatste >>

Dit artikel delen:

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Columns van Job

12 januari 2018
15 december 2017
23 november 2017

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com