Wat is een ambassadeur?

Bent u als bestuurders, leidinggevenden, coördinatoren of als andere professional op zoek naar goede voorbeelden? Wij stimuleren maatwerk! Daarom hebben we een netwerk van aansprekende voorbeelden: Ambassadeurs.

Ambassadeurs zijn medewerkers die betrokken zijn bij een IKC, kindcentrum, kinderopvangorganisatie, gemeente en/of brede school. Ze zijn in onze ogen praktijk- of ervaringsdeskundige. Iedere ambassadeur op {Breed} hebben wij minimaal één keer bezocht in hun praktijk. Denk bij ambassadeurs aan een directeur of coördinator. Zij kennen de praktijk en hebben ervaring met het ontwikkelen van een kindcentrum of brede school. Daarmee vervullen ze een voortrekkersfunctie. Hun brede school, kindcentrum, IKC, organisatie of gemeente onderscheidt zich zichtbaar op organisatie, samenwerking of gebouw en kan een voorbeeld zijn voor andere brede scholen.

Bezoek een ambassadeur!

Inhoud van dit onderdeel:

  Nieuw boekje

  Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
  Bestel het hier.

  Columns van Job

  09 juli 2018
  25 april 2018

  Op de kaart

  kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

  Twitter (breed}!

  {Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

  javhide.com sexsut.com