Ambassadeurs per regio

Bezoek een van deze aansprekende voorbeelden!

Uw selectie is:
plaatsnaam:
alle
regio:
alle
provincie:
alle
verschijningsvormen:
alle
Plaatsnaam: Activiteit:
Regio: Omvang:
Provincie: Soort school:
Ambassadeur: Verschijningsvormen:

Maak uw selectie en klik

 

Brede school De Kern - Hardenberg

01 juni 2011

Ina de Groot
Erve Odinck 3
7773 DE Hardenberg   
directie@bredeschooldekern.nl

lees meer }

PCBS De Diamant Apeldoorn (PO)

22 februari 2011

PCBS De Diamant is een christelijke ontmoetingsschool. In deze brede school werken samen: openbaar en protestants-christelijk onderwijs, kinderopvang OOK voor BSO, VSO en TSO, wijkraad, bewonersorganisaties, politie, CJG, maatschappelijk werk, sportclubs en culturele verenigingen en de ZMLK en Mytyl Tyltylschool. Het motto van de PCBS De Diamant is: Laat kinderen stralen.

lees meer }

Montessoriaans Kindcentrum La Bellettsa en Manjefiek Kindcentrum - Maastricht

22 februari 2011

De Maastrichtse ambassadeur Joop Vinck is in Kindcentrum La Bellettsa directeur van montessori basisschool De Poort. Daarnaast is hij schoolleider op beide basisscholen in Manjefiek Kindcentrum, openbare basisschool Het Palet en Markus basisschool.

lees meer }

Brede School Zuiderbreedte - Hoogeveen-Zuid (PO)

17 februari 2011

De Brede School is een samenwerkingsverband tussen partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen van 0 tot 12 jaar. Doel van het samenwerkingsverband is de ontwikkelingskansen van de kinderen te vergroten. Daarnaast wil zij een doorlopende en op elkaar aansluitende opvang bieden.

lees meer }

Weerdinge (Primair onderwijs)

08 oktober 2008

In het schooljaar 2007/2008 werd in het dorp Weerdinge vormgegeven aan de ontwikkeling van een Brede School. Daarvoor is de Kerngroep Brede School Weerdinge ingesteld, die wordt ondersteund door STAMM CMO Drenthe. Er zijn veel en diverse organisaties betrokken bij de Brede School, zoals Basisschool De Esdoorn, Peuterspeelzaal De Rommelpot, Het Plaatselijk Belang, Stichting Dorpshuis en de Gemeente Emmen.

lees meer }

Hardenberg - De Matrix (primair onderwijs)

05 augustus 2008

Christelijke basisschool de MarsWeijde en openbare basisschool de Kern hebben beide een plek gevonden in de multifunctionele accommodatie de Matrix. Sinds 2007 zijn de scholen gevestigd in dit markante gebouw in de wijk Marslanden. De brede school wordt bezocht door leerlingen uit de kern van Hardenberg, de wijken Marslanden, Baalder en Baalderveld, Hazenbos en de plaatsen, Itterbeck, Uelsen en Wilsum.

 

lees meer }

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com