Un man ta labra otro

12 januari 2018

http://aggs.school.nz/?education=academic-essay-writers

Er wordt deze week ongetwijfeld weer heel wat afgezoend op het werk. Maar dat mag dan toch ook wel, als je elkaar na twee weken vakantie weer ziet en elkaar dan ook nog eens een heel mooi jaar toewenst.

Een heel nieuw jaar voor de boeg, als een onbeschreven blad, ik ben er gek op. Oliebollen bakken op de laatste dag van het jaar, en dan ’s avonds de fik in de lont van een mooie ‘compound cake' en vervolgens champagne op het nieuwe jaar. 

Ik hou van die tradities net als het zoeken naar een toepasselijke nieuwjaarswens. Al in de zomer begin ik rusteloos te speuren naar een toepasselijke spreuk, want als je die hebt, dan komt de rest vanzelf. Eerst de visie, dan de vorm, dat weten jullie ook allemaal.

Al lang zocht ik, vanwege mijn werk op de Antillen, een mooie spreuk in het Papiaments. Dat is toch zo’n mooie, zangerige taal. Eindelijk heb ik een wijsheid gevonden die toch duizend keer lekkerder klinkt dan "Samen kom je verder”, hoe waar dat ook is. Op Bonaire zeggen ze het zo en dat is gelijk mijn nieuwjaarswens voor ieder van jullie!

 

Un man ta laba otro, tur dos ta bira limpi

college essay writing service reviews Un man ta laba otro, tur dos ta bira limpi  
Eén zin. Tien woorden. Papiaments voor ‘als de ene hand de andere wast, worden ze beide schoon’. Oftewel: wie samenwerkt, bereikt meer.

reviews for essay writing services n man ta laba otro, tur dos ta bira limpi
Als een oproep van overzee om samen de handen uit de mouwen te steken. Want met elkaar bereiken we zoveel meer dan ieder voor zich.

http://aggs.school.nz/?education=civil-service-essay Un man ta laba otro, tur dos ta bira limpi 
Daar willen we, ook met {Breed}, aan werken.
Aan kindcentra en brede scholen. Samen met u. U informeren en inspireren en samen werken aan de realisatie van een rijke ontwikkeling van kinderen.

help with essay Un man ta laba otro, tur dos ta bira limpi 
Eén zin. Tien woorden. Spreek ze uit en proef het ritme op de tong. Probeer het maar. Hoor de vrolijke melodie van zon en zee. Als een belofte. Want wie weet wat 2018 brengt.

En bij deze wijsheid vroeg ik een kunstenaar op Bonaire, Germaine ……een toepasselijk kunstwerk te maken. Als u binnenkort eens op kantoor bent kunt u het origineel zien hangen, maar geniet vooral ook van de afbeelding bij deze column.

Ik wens u een prachtig jaar toe! 

college admission essay writing service http://aggs.school.nz/?education=service-essay-writing Job

Delen:

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=write-my-essays helping writing essay hier.

Columns van Job

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com