Bladeren in het kenniscentrum

Rechts ziet u de lijst met alle thema's van {Breed}.

Kies het thema van uw interesse. U kunt uw resultaten vervolgens filteren door er onder te klikken op een thema of op een documentsoort!

Documenten zoeken in het kenniscentrum

Wilt u een document zoeken in het kenniscentrum van {Breed}?

Vul dan hieronder uw zoekterm in. U kunt uw resultaten vervolgens filteren door rechts te klikken op een thema of op een documentsoort.

Hieronder vindt u de belangrijkste interviews, verslagen, artikelen, literatuur en andere documenten. In het kenniscentrum van {Breed} is met behulp van de zoekfunctie nog veel meer informatie te vinden.

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. Save the date!

29 september 2017!