Thema: Natuur en milieu educatie

Stimuleringsprijs voor combinatiefunctionarissen

12 november 2012

Ook dit jaar is Sport in de Buurt op zoek naar de beste buurtsportcoach of combinatiefunctionaris van 2012. Meldt uzelf of uw collega nu aan voor de Stimuleringsprijs 2012!

De Combinatiefunctionaris & Buurtsportcoach Stimuleringsprijs gaat dit jaar naar iemand die door zijn of haar verbindende vermogen een inspirerend resultaat heeft bereikt. Bent u trots op wat u heeft klaargespeeld of kent u een combinatiefunctionaris die mooie successen heeft behaald? Meldt uzelf of uw collega dan vóór 18 november aan. Een speciaal samengestelde vakjury beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert vier personen die in aanmerking komen voor de Stimuleringsprijs.

De genomineerden leveren vervolgens een filmpje aan voor de website www.sportindebuurt.nl en op 13 december stellen zij zich voor op de Kennisdag: Samen Lokaal Vitaal. Het publiek bepaalt wie de eer toe komt Combinatiefunctionaris 2012 te zijn. De winnaar mag een geldbedrag van €  1.500,- investeren in activiteiten in het kader van de Brede impuls combinatiefuncties. De drie andere genomineerden ontvangen € 500,- voor hun activiteiten als combinatiefunctionaris of buurtsportcoach.

Lees meer

Delen:

javhide.com sexsut.com