Thema: Natuur en milieu educatie

Master Brede School in Groningen

28 januari 2013

De NHL Hogeschool in Groningen biedt vanaf september wederom de afstudeerrichting Brede School aan binnen de master Pedagogiek

De opleiding is interessant voor alle mensen die in een brede school omgeving werken: van coördinatoren tot leerkrachten, van combinatiefunctionarissen tot buurtsportcoaches en van pedagogisch medewerkers tot welzijnswerkers. Kortom, alle HBO-professionals die hun competenties willen uitbreiden binnen brede school vraagstukken. 

De masteropleiding Pedagogiek van NHL Hogeschool ontwikkelde samen met het lectoraat Integraal Jeugdbeleid van de Hanzehogeschool Groningen de afstudeerrichting ‘Brede School’. Vanaf de start van de opleiding werkt u met een eigen vraagstuk uit de praktijk van de brede school waar u mee verbonden bent. Met behulp van veranderkundige, pedagogische en onderwijskundige inzichten, doet u praktijkgericht onderzoek en ontwerpt u interventies om de kwaliteit van uw brede school te onderhouden en te verbeteren. Op deze manier heeft de masteropleiding direct effect op de ontwikkeling van de brede school waar u werkt, en u ontwikkelt uw competenties tot Master Pedagogiek in de Brede School.  

Deze afstudeervariant is onderdeel van de masteropleiding Pedagogiek. Leerkrachten kunnen aanspraak maken op de lerarenbeurs. Afgestudeerden krijgen het diploma master of education.

Een brochure kunt u aanvragen bij het NHL Informatiecentrum 058 2511888. Op de website ww.nhl.nl is meer informatie te vinden. Vragen stellen kan ook via: mpedagogiek@nhl.nl of m.van.den.hul-kuijten@nhl.nl.

Informatieavonden

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar één van de informatieavonden. 

Dinsdagavond 5 maart 2013 

Voorlichting start om 17:00 uur. NHL locatie Groningen,  Zernikepark 10, Groningen. Aanmelden via mpedagogiek@nhl.nl

Dinsdagavond 2 april 2013 

Voorlichting start om 17:00 uur. NHL locatie Groningen, Zernikepark 10, Groningen. Aanmelden via mpedagogiek@nhl.nl

Donderdagavond 18 april 2013 

Informatiemarkt begint om 18.00 uur. Hanzehogeschool, Hoofdingang, Groningen. 

Delen:

javhide.com sexsut.com