Thema: ICT in het onderwijs

IPON in de Jaarbeurs

10 april 2013

Op woensdag 10 en donderdag 11 april vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de zesde editie van IPON (ICT Platform Onderwijs Nederland) plaats. Deze beurs is voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van ICT in het onderwijs.

Op de beurs staan standhouders die goede en slimme initiatieven op het gebied van leren met behulp van ICT hebben verzonnen en uitgewerkt. Daarnaast zijn er meer dan honderd presentaties en workshops over onder andere educatieve apps, social media in de klas, mediawijsheid, iPad-onderwijs en werken in de cloud. 

Tijdens de IPON is er dit jaar voor het eerst een Leermiddelenbeurs. Hier worden voornamelijk nieuwe en digitale leermethoden aangeboden. De Leermiddelenbeurs is voor leraren, docenten, schoolleiders en management van scholen uit het primair en het voortgezet onderwijs. In de Klas van de toekomst worden diverse innovatieve ict- en onderwijstoepassingen tentoongesteld. In de Klas van de toekomst staan meer dan tachtig exposanten. 

De toegang tot de IPON is gratis, mits u zich van tevoren aanmeldt. Aan de deur betaalt u 25,- euro. De IPON is in hal 3 van de Jaarbeurs en begint op woensdag 10 en donderdag 11 april om half tien in de ochtend. De beurs duurt tot vijf uur in de middag. Meer informatie over de IPON is te vinden via deze link

Delen:

javhide.com sexsut.com