Thema: ICT in het onderwijs

Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media

16 mei 2013

Wilt u alles weten over hoe sociale media en onderwijs elkaar kunnen versterken? Kom dan naar het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media, dat op 15, 16 en 17 mei plaats vindt in Amsterdam. 

Bestuurders, schoolleiders en managers uit het primair, voortgezet en hoger onderwijs kunnen van 15 tot en met 17 mei alles te weten komen over sociale media en onderwijs. De eerste dag, woensdag 15 mei, is speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Leraren, schoolleiders en bestuurders uit het voortgezet onderwijs en het MBO kunnen op donderdag 16 mei terecht. En op vrijdag is er informatie voor mensen die werken in het hoger onderwijs. Voor elk congres wordt een speciale pre-conference gehouden, waar maximaal veertig mensen aan mee kunnen doen. 

Bestuurders en schoolleiders krijgen tijdens het congres uitleg over het professioneel inzetten van sociale media. Wat heb je er aan in de onderwijspraktijk en hoe kun je je school profileren met behulp van sociale media. Verder komen de kansen en de gevaren van Twitter, Facebook en LinkedIn aan de orde. 

Het congres is van 15 tot en met 17 mei in filmmuseum EYE in Amsterdam. Kennisnet is partner van dit congres. Meer informatie is te vinden op deze website

Delen:

javhide.com sexsut.com