Thema: ICT in het onderwijs

Sociale Media positief, innovatief en verstandig toepassen

28 mei 2013

Kennisnet organiseert op dinsdag 28 mei een bijeenkomst over de betekenis van sociale media voor het onderwijs.

Leerlingen staan vandaag de dag continu met elkaar in verbinding via hun smartphone, tablet of computer. Bijna alle leerlingen zitten op sociale media en delen via deze kanalen hun ervaringen met bijvoorbeeld school. Kennisnet organiseert op 28 mei de bijeenkomst ‘Sociale Media positief, innovatief en verstandig toepassen’. Deze bijeenkomst is voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs en zich afvragen hoe sociale media een toegevoegde waarde kunnen zijn voor het onderwijs.

Tijdens de bijeenkomst komen onder andere de volgende vragen aan de orde: ‘Wat betekent de opkomst van sociale media voor het onderwijs? Op welke manier worden sociale media al gebruikt in het onderwijs? Welke kansen leveren sociale media op en welke risico’s zitten eraan vast? Waarom zou u (of uw onderwijsinstelling) wel of juist niet aan de slag gaan met sociale media? En hoe doe je dat dan?

De bijeenkomst ‘Sociale Media positief, innovatief en verstandig toepassen’ is dinsdag 28 mei tussen 10.00 en 16.00 uur bij Kennisnet in Zoetermeer. Klik hier voor meer informatie.