Thema: Combinatiefuncties

NISB Ontmoetingsdagen Sport en Bewegen

24 oktober 2013

NISB, het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen, organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober in Enschede de Ontmoetingsdagen Sport en Bewegen. Tijdens deze twee dagen staan de duurzame ontwikkelingen van sport en bewegen centraal. 

Vanuit verschillende invalshoeken wordt dit thema benaderd, variërend van technologie tot sociale integratie en van milieu tot communities.

De NISB Ontmoetingsdagen vallen dit jaar samen met het TAFISA World Congress. Tijdens dit vierdaagse congres komen ruim 500 professionals uit meer 150 landen naar Twente.  De combinatie met het (vierdaagse) TAFISA World Congress biedt alle congresdeelnemers de kans om naast nieuwe Nederlandse inzichten, voorbeelden en contacten ook internationale kennis op te snuiven en verbindingen te maken.

De Ontmoetingsdagen van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen duren twee dagen. Onder andere Richard Bailey, directeur van het Engelse RBES Ltd, komt naar Enschede om te spreken over de relatie tussen duurzaamheid en sport en bewegen, nu en in de toekomst. Ook de bekende pedagoog Micha de Winter, hoogleraar maatschappelijke opvoedingsvraagstukken, geeft een lezing. Deze lezingen vinden op donderdag plaats.

Op vrijdag is er ook een programma. Dan kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan goede sportvoorbeelden in de gemeente Enschede en de regio. 

De NISB Ontmoetingsdagen Sport en Bewegen beginnen donderdag om half tien in de ochtend en duren tot half tien ’s avonds. Op vrijdag vangt het programma om 9.00 uur aan en is het om één uur ’s middags afgelopen. Kijk voor meer informatie op www.nisb.nl/ontmoetingsdag. Op deze website kunt u zich ook inschrijven. 

Delen:

javhide.com sexsut.com