Thema: Combinatiefuncties

Netwerk Sport en een gezonde leefstijl

06 maart 2014

Het Landelijk Steunpunt organiseert in 2014 de serie Leren met de buren. Het 'Netwerk Sport en een gezonde leefstijl' staat in het teken van het realiseren van een structureel aanbod van sport en bewegen binnen de brede school en het ikc, gecombineerd met een gezonde leefstijl.

Hoe realiseer ik een programma dat meer is dan reguliere gymlessen en een sporttoernooi? Hoe zet ik sportbuurtcoaches in? Hoe stimuleer ik kinderen, professionals en ouders? In drie bijeenkomsten maken de deelnemers een ‘gezonde sprong voorwaarts’. Bent u ook met deze vragen bezig? Schrijf u dan in voor het ‘Netwerk sport en gezonde leefstijl’. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

De eerste sessie van het Netwerk is 6 maart 2014 en vindt plaats in Utrecht. Hierna volgen nog drie bijeenkomsten.

Meer informatie over het Netwerk Sport en een gezonde leefstijl vindt u hier