Thema: Andere schooltijden

Gluren bij de buren 2014

03 februari 2014

Het Landelijk Steunpunt Brede Scholen organiseert ook in het schooljaar 2013/2014 weer een serie Gluren bij de buren. De thema's die deze keer centraal staan, zijn krimp, integrale kindcentra en de samenwerking binnen een multifunctionele accommodatie. Het Landelijk Steunpunt bezoekt voor ieder thema bijzondere brede scholen. Gaat u ook mee? Schrijf u dan nu in. 

Hoe ga  je om met krimp? Hoe breng je integrale samenwerking in de brede school tot stand? En hoe kun je samenwerken in een MFA?

Al verschillende jaren organiseert {breed} bezoeken aan brede scholen en integrale kindcentra. In het kader van Gluren bij de buren bezoeken de deelnemers goede voorbeelden van brede scholen in Nederland. Ook dit jaar staat Gluren bij de buren weer op het programma. We bezoeken twee brede scholen of integrale kindcentra die bij elkaar in de buurt liggen. Welke scholen dat zijn en wanneer de bezoeken plaatsvinden wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Naast het bezoeken van inspirerende voorbeelden kunt u op die dag ook collega’s treffen die met dezelfde ontwikkelingen bezig zijn. Daarom reizen wij van de ene naar de andere locatie. We gaan altijd met de bus, zodat u tussen de bezoeken door met elkaar van gedachten kunt wisselen. Bovendien is er op één van de locaties een lunch. Deelname aan de excursie is gratis. Inschrijven kan via www.bredeschool.nl/Glurenbijdeburen2014. Of stuur een mailtje naar landelijksteunpunt@bredeschool.nl.

Lees hier meer over de thema's en de te bezoeken scholen.

Delen:

javhide.com sexsut.com