Thema: Ambassadeurs

Get up, stand up

01 april 2014

source link enter site

what is the best essay writing service Betrek de wereld bij de ontwikkeling, opvang, opvoeding en natuurlijk educatie van de kinderen. Een belangrijk doel van de brede schoolontwikkeling; verbinding met onze omgeving. 

mba essay writing services

help writing an argumentative essay Tijdens onze Gluren bij de Buren afgelopen week in hartje Amsterdam, zagen we opnieuw prachtige voorbeelden in de praktijk. Wát een bevlogenheid. Jong en oud, leren met én van elkaar. Super!

help with essay papers Volgende week bezoek ik, samen met anderen, in de USA een meerdaags communityschool-congres en geven we een presentatie. Ik hoop ook daar inspiratie en goede ideeën op te doen, juist op het gebied van samenwerking met de community - het hart van elke IKC en brede school. Volg me op Twitter en BredeSchool.nl

cheapest essays writing services Wat me afgelopen week ook veel bezig hield is “minder, minder!”… bah. Wat gaat dat toch in tegen alles waar we voor staan. Alle energie en liefde die gestoken wordt in ‘samen leren leven’. Denk aan bredeschool projecten als de vreedzame school, vreedzame wijk, burgerschap.  Dan keek ik deze week toch liever naar president Obama. Een fan van samen, in iedere speech. Zijn bezoek aan het Rijksmuseum maakte bij mij toch een vrolijk gevoel los van méér.

Ik eindig dan ook graag met woorden van (ik ben een groot fan) Bob Marley. De prachtige documentaire Marley eindigt met: “Ik streef niet echt een doel na, maar ik zou graag één droom zien uitkomen. Ik zou de mensheid verenigd willen zien; zwart, wit, Chinees……iedereen. Meer niet”

Inspiratie, dromen, het goede voorbeeld…  gewoon op je iPhone!

Delen:

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=do-my-essay-for-cheap http://aggs.school.nz/?education=college-scholarship-essay-help hier.

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com