Thema: Personeel

Doldwaze dagen!

29 april 2014

Wat een leuke weken waren dit! Emoties en adrenaline, ze volgden elkaar in razend tempo op. Van een lezing in Amerika, via de paashaas en Koningsdag naar pure trots om de geboorte van een samenwerkingsvrucht… en dan schijnt ook nog eens de zon. 

Midden tussen al die feestelijke gebeurtenissen was er ook nog eens een ontzettend boeiend congres, "Kinderopvang en Brede Scholen, Samen Sterker". Op het podium mocht ik mijn dromen delen over de toekomst van de brede school, over mijn visie op die Toekomst. Geïnspireerd door mijn bezoek aan Amerika lichtte ik het benutten van de community rondom de brede school toe. 

Op hetzelfde podium vertelde Yvette Vervoort over een vergelijkbare droom; succesvol op weg naar een IKC. Ook zij bewees dat dromen soms geen bedrog zijn. Je hoeft het niet in Amerika te zoeken. Je kan het doén. Toépassen. Per direct.

Samenwerken als doel. In dat licht lanceerden wij tijdens het congres onze nieuwe publicatie Op weg naar een IKC. Gemaakt - hoe kan het ook anders - in vruchtbare samenwerking, met VBS en vele professionals uit onze praktijk. Het is een praktische handreiking met gevalideerde modellen, zoals een Samenwerkingsovereenkomst, direct toepasbaar in uw praktijk.

Onze dromen komen daarmee weer een stapje dichterbij. De eerste tweehonderd exemplaren gingen als warme broodjes over de toonbank, ik moedig u aan er ook een te bemachtigen. Dat kan heel eenvoudig, digitaal, via deze website.

Zo kijken wij als Steunpunt terug op onze eigen doldwaze dagen! Met een mooie brochure als tastbaar resultaat en met een blik op de toekomst.

Delen:

javhide.com sexsut.com