Thema: Huisvesting

Nieuwe website over verbouwing scholen en kindcentra

03 juni 2014

Ruimte-OK heeft onlangs de website www.scholenbouwatlas.nl online gezet. Op deze website staat een overzicht van actuele verbouwingen. Daarnaast kunnen schoolbesturen en –directeuren op deze website inspiratie opdoen, want er staan ook een aantal goede voorbeelden van verbouwingen op.

Is uw school of kindcentrum aan een verbouwing toe? Kijk dan eens op www.scholenbouwatlas.nl. Op deze website van Ruimte-OK staan genoeg voorbeelden van verbouwde scholen. Voor scholen die aan een verbouwing toe zijn, kan het fijn zijn om eens op een andere school te kijken. Hoe gaat de verbouwing daar? Waar lopen ze tegenaan? Welke problemen komen er zoal bovendrijven? En hoe lossen ze deze op? Op www.scholenbouwatlas.nl worden dagelijks berichten over nieuwe verbouwingen gepubliceerd; u kunt er dus ook de meest recente verbouwingen terugvinden. 

De Scholenbouwatlas schept op drie niveaus duidelijkheid: helderheid op de verbouwmodellen, helderheid in het proces en helderheid door concrete voorbeelden. Van een kleine aanpassing in de school tot de totale renovatie van het schoolgebouw, de Scholenbouwatlas heeft op ieder gebied duidelijke informatie. Kijk voor meer informatie op www.scholenbouwatlas.nl. 

Thema's

Huisvesting

Delen:

javhide.com sexsut.com