Thema: Huisvesting

Ruimte-OK zet Leergang Samenwerken Kindcentrum door

07 juli 2014

Ruimte-OK organiseert in het najaar van 2014 de praktische leergang ´Samenwerken aan een Kindcentrum´. Deze leergang is opgezet door het Servicecentrum Andere Tijden in Onderwijs en Opvang. Ruimte-OK zet de activiteiten door onder dezelfde naam. 

Schooldirecteuren en managers uit de kinderopvang die samen een kindcentrum willen opzetten, kunnen deelnemen aan deze leergang. Er zijn vier bijeenkomsten waarop alle facetten van het kindcentrum besproken worden. In de eerste bijeenkomst staan de pedagogische visie en de doorlopende leerlijn centraal. Tijdens de tweede sessie moet het idee werkelijkheid worden. Het personeel en het team staan centraal tijdens de derde bijeenkomst en tijdens de laatste dag draait het om exploitatie, beheer en juridische mogelijkheden. 

De Leergang Samenwerken Kindcentrum wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Tot 1 januari 2014 gebeurde dat onder de vlag van Andere Tijden in onderwijs en opvang. Sinds begin dit jaar doet Ruimte-OK het. Ruimte-OK heeft namelijk besloten de activiteiten en de communicatie van Andere Tijden voort te zetten. Ruimte-OK verzorgt ook de nieuwsvoorziening op de website van Andere Tijden. De nieuwsbrief van Andere Tijden wordt echter niet meer verstuurd. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Ruimte-OK. Hierin komt ook informatie over de Leergang Samenwerken Kindcentrum. 

Delen:

javhide.com sexsut.com