Thema: Personeel

Programma deelsessies IKC-dag bekend

25 juli 2014

Het programma van de deelsessies voor de IKC-dag is rond. Het Landelijk Steunpunt organiseert op 26 september samen met de PO-Raad en de Brancheorganisatie Kinderopvang een landelijke IKC-dag. De inschrijving voor deze dag is reeds vol. 

Het programma van de IKC-dag bestaat uit twee delen. Het inspirerende plenaire gedeelte begint met een lezing van Robert Jan Simons, emeritus hoogleraar didactiek in de digitale context. Vervolgens staat er een vraaggesprek van Job van Velsen met Rinda den Besten (PO-Raad) en Lex Staal (Brancheorganisatie Kinderopvang) op het programma. Het laatste onderdeel van het plenaire deel is een praktijkvoorbeeld.

Het tweede gedeelte bestaat uit zeven deelsessies. Deze hebben zeer uiteenlopende thema's: van het samenstellen en functioneren van een multidisciplinair team tot de bestuurlijke vormgeving van een ikc; en van de fiscale aspecten binnen het ikc tot het werken binnen een gezamenlijke visie in een ikc. 

Meer weten over de deelsessies? Klik hier. Binnenkort wordt de inschrijving voor de deelsessies geopend. Meer informatie over de IKC-dag vindt u op www.bredeschool.nl/ikc-dag. 

Delen:

javhide.com sexsut.com