Thema: Kunst en Cultuur

Laat je mening gelden en win!

28 januari 2015

Ieder kind moet zich volop cultureel kunnen ontwikkelen. In én na schooltijd.
Maar wat gaat goed, en wat gaat minder goed?
Vul deze enquête in (max 10 minuten) en help ons. Als dank ontvang je een prachtig boek (*)!

Verbinding leggen
Minister Bussemaker (OCW) wil meer zicht op de stand van het binnen- en buitenschoolse cultuuraanbod. En júist voor brede scholen liggen er uitgebreide mogelijkheden.

Door middel van deze enquête brengen wij deze verbindingen in kaart. Denk aan culture lessen onder schooltijd, en muziek-, dans- of toneelles na school. Help je ons mee?

Jouw mening doet ertoe!
Je bent cultuurcoördinator, cultuurcoach of medewerker in een brede school of IKC. En je bent dagelijks bezig om kinderen in aanraking te brengen met cultuur. Je kunt nu je mening laten gelden!

Resultaten
Uiteraard worden je gegevens anoniem gebruikt. Jouw mening wordt alleen gebruikt om een beeld te krijgen van de huidige situatie. De meest opvallende, aansprekende en bijzondere uitkomsten gebruiken wij voor de invulling van drie netwerkbijeenkomsten rond Kunst en Cultuur in IKC’s en brede scholen.

>> Tip! Er is nog plek in dit netwerk! Meer weten?  klik hier!

Wist je trouwens dat we later dit jaar samen met het LKCA een symposium over kunst en cultuur organiseren? Ook daarvoor kunnen we je input goed gebruiken!

Vul in en win!
(*)
Het kost slechts 10 minuten van je tijd, en als je snel bent krijg je er nog wat voor terug ook! De eerste 200 inzenders krijgen het prentenboek ‘Puzemuze, of op weg naar Rothko,’ cadeau. Speciaal geschreven en geïllustreerd door Wim Hofman in opdracht van het Gemeentemuseum in Den Haag! Een buitenkansje voor dit prachtige collectors item!

Klik hier om de enquête in te vullen.

Wij danken je voor je medewerking!

Delen:

javhide.com sexsut.com