Thema: Kunst en Cultuur

Dag van de Cultuureducatie: Stilte in de storm

17 juni 2015

http://aggs.school.nz/?education=help-on-college-essay enter site

source link Op woensdag 17 juni vindt in TivoliVredenburg in Utrecht de Dag van de Cultuureducatie plaats. Een inspirerende dag georganiseerd in samenwerking met TivoliVredenburg, het Landelijk Steunpunt Brede Scholen, CANON Cultuurcel en het Vlaams Ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media.

what is the best essay writing service Een dag vol keynotes, werksessies en presentaties voor iedereen die cultuureducatie in het primair onderwijs in de portefeuille heeft. In de klas of bij een culturele instelling.

mba essay writing services Er gebeurt veel in cultuur en onderwijs. Dan is het goed om vooruit te kijken, om met collega’s te praten over het vak en om nieuwe energie op te doen. Dat is waar het om draait tijdens de tiende Dag van Cultuureducatie op 17 juni 2015. Inspirerende sprekers belichten de belangrijkste gevolgen van alle veranderingen voor het gebied waar onderwijs en cultuur bij elkaar komen: cultuuronderwijs. Er zijn praktische workshops om  veranderingen teweeg te brengen in de klas en in de culturele instelling, er zijn lezingen en presentaties over de laatste stand van zaken en er zijn keynotes die leerkrachten en educatiemedewerkers tot verandering willen verleiden. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontmoetingen en netwerken. Wij noemen dat stilte in de storm. Zodat iedereen de volgende dag helemaal bijgepraat en vol nieuwe ideeën weer aan de slag kan. 

De dag is voor educatiemedewerkers bij culturele instellingen, cultuurcoördinatoren onderwijs en hun trainers (icc'ers en icc-trainers), cultuurcoaches, beleidsmedewerkers overheden, (kunst)vakdocenten en leerkrachten.

help writing an argumentative essay De inschrijving is geopend!

Delen:

Nieuw boekje

help with essay papers Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=do-my-essay-for-cheap http://aggs.school.nz/?education=college-scholarship-essay-help hier.

Op de kaart

cheapest essays writing serviceskaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com