Thema: Huisvesting

Symposium: Verbouwen als alternatief voor nieuwbouw!

10 juni 2015

Tijdens dit symposium raakt u beter bekend met de mogelijkheden van het verbouwen van onderwijs- en kinderopvanggebouwen als alternatief voor nieuwbouw. U hoort hoe anderen dit hebben aangepakt. Het symposium vind plaats op woensdagmiddag 10 juni a.s. en wordt georganiseerd door de samenstellers van de Scholenbouwatlas, het kenniscentrum Ruimte-OK en het Atelier Rijksbouwmeester.

Voor wie bestemd
Staat u als school en/of kinderopvangorganisaties voor de keuze ‘nieuwbouw of vernieuwbouw’ of heeft u al voor een verbouwing gekozen, maar weet u nog niet precies hoe u dit kunt aanpakken? Wat zijn de mogelijkheden om te gaan verbouwen? Waarom zou de keuze om de bestaande bouw aan te passen in overweging kunnen worden genomen?

Over bovenstaande vragen en nog veel meer krijgt u deze middag alle informatie en zult u zeker geïnspireerd raken.

Datum en locatie
Woensdag 10 juni
14.30-17.00 uur
Brede school aan de Nieuwstraat 14, Rotterdam

Tijdens deze bijeenkomst zult u door zes korte presentaties geïnspireerd en geïnformeerd worden over de kansen die het verbouwen biedt en krijgt u een rondleiding door de Brede School.

U kunt zich gratis aanmelden via www.ruimte-ok.nl/content/verbouwen-als-alternatief-voor-nieuwbouw.