Thema: Huisvesting

Bouwen vanuit de TCO-benadering: casus IKC-Ulft

04 september 2016

http://aggs.school.nz/?education=help-on-college-essay enter site

source link De aandacht voor andere manieren van aanbesteden en realiseren van de huisvesting van onderwijsgebouwen groeit. Een kleine 100 deelnemers waren op 21 juni aanwezig bij de Open Dag van Integraal Kindcentrum De Oersprong in Ulft. Zij kregen als eerste de kans om het nieuw gerealiseerde gebouw te zien en kennis te nemen van de aanbestedingswijze en het hiermee bereikte resultaat.

what is the best essay writing service Na een knallende opening door kinderen van De Oersprong ging dagvoorzitter Ingrid de Moel, op basis van de tijdlijn van het project, in gesprek met de betrokkenen. Hoe ontwikkelden zij het concept en hoe hebben zij dit proces ervaren? Welke leerpunten zijn mee te geven en waar moeten de deelnemers op letten bij de bezichtiging van het gebouw? Een activiteit die geleidelijk overliep in verdiepende workshops en gesprekken. Ruimte-OK stelde op basis van de leerervaringen een Informatieblad samen. Dit informatieblad is vanaf nu te downloaden. In dit informatieblad ook aandacht voor de overwegingen van het schoolbestuur om tot een andere manier van aanbesteden te komen en 10 tips voor opdrachtgevers die op het punt staan een vergelijkbaar proces te doorlopen.  

mba essay writing services 07-07-2016 Ruimte OK

help writing an argumentative essay Ulft-schooldomein.jpg

Delen:

Nieuw boekje

help with essay papers Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=do-my-essay-for-cheap http://aggs.school.nz/?education=college-scholarship-essay-help hier.

Op de kaart

cheapest essays writing serviceskaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com