Kinderopvang Zonnekinderen komt met voorleesboek over het Integraal Kind Centrum

11 september 2016

Wat is dat nu eigenlijk, een Integraal Kind Centrum? Wat gebeurt daar eigenlijk en door wie? En wat hebben kinderen er eigenlijk aan? Het Integraal Kind Centrum (IKC) is in Nederland een betrekkelijk nieuw, maar wel snelgroeiend verschijnsel. De ontwikkeling van IKC’s komt in een stroomversnelling, maar het lastig om eenduidig en helder onder woorden te brengen wat een IKC nu eigenlijk is en wat het voordeel is voor kinderen. Kinderopvang Zonnekinderen, inmiddels actief in 10 integrale kindcentra, besloot om hier op een speelse en heldere manier duidelijkheid in te brengen. “Een dag op IKC De Zonnestraal met Tijn en Anne ” is een kleurrijk voorleesboek wat je meeneemt in de dag van de kleuter Tijn en zijn zus Anne. In het boek komt de doorgaande lijn van 0-12 jaar tot leven. Opvang, onderwijs, opvoeding, ontwikkeling en ontspanning komen moeiteloos samen in het verhaal.

Middels het verhaal van Tijn en Anne laten wij zien dat Zonnekinderen investeert in de toekomst van kinderen en een toegevoegde waarde levert aan ouders en teams. Wij blijven ons inspannen om onze visie en kennis op dit gebied verder uit te dragen en onze ervaring te delen, met als doel om ieder kind optimale ontwikkelingskansen te bieden.

Ieder kind als stralend middelpunt is niet voor niets ons uitgangspunt, van daar uit werken wij samen en ontwikkelen wij onze dienstverlening.

Meer weten? Of ben je geïnteresseerd om het boek te ontvangen? Neem dan contact op met d.soeters@zonnekinderen.nl of bel 0316-340079.