Filmpje IKC kindermagazine Chatime Breda

07 oktober 2016

De vorming van integrale kindcentra (IKC) is een landelijke trend. Ook in Breda is men hiermee volop aan de slag met als ambitie: een doorlopende leerlijn voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar. 

Op maandag 19 september j.l. organiseerde de gemeente  een ' diner pensant'.  Een denk-diner met inspirerende sprekers en verrassende gangen, met professionals uit het Bredase onderwijsveld. Samen aan tafel en op ontdekkingstocht voor de verdere ontwikkeling van integrale kindcentra in Breda. 

Er waren twee sprekers tussen de eerste en tweede gang, Job van Velsen inspireerde de aanwezigen met het waarom van een kindcentrum. Max Hoefeijzers, betrokken bij het initiatief KC 2020, vertelde over doel en ontwikkelingen van Kindcentra2020.  

De opbrengsten van de avond zullen, zodra beschikbaar, op {Breed} gepubliceerd worden. Nu plaatsen we een filmpje van Chatime, een persbureau voor kinderen met reguliere uitzendtijd in Breda en uitgever van een glossy magazine, waarin Miriam Haagh, wethouder van onderwijs te Breda kinderen bevraagt over kindcentra. De antwoorden zijn boeiend voor ieder die met kindcentra werkt.

https://www.youtube.com/watch?v=0J6JMDWuQBE

 

 

Delen:

javhide.com sexsut.com