Thema: Personeel

Voorlichtingsavond Specialist Brede School

10 juni 2014

De Marnix Academie in Utrecht organiseert op 19 juni een voorlichtingsavond voor de opleiding Specialist Brede School. Tijdens deze voorlichtingsavond krijgen toekomstige studenten informatie over deze post HBO-opleiding. 

Veel scholen in Nederland zijn een brede school of zijn op weg om één te worden. De Marnix Academie in Utrecht biedt nu een opleiding aan die aansluit bij deze ontwikkeling. Tijdens de opleiding Specialist Brede School gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om antwoord te krijgen op de volgende vragen: Vanuit welke visie gaan partners in een brede school samenwerken? Hoe krijg je het team mee en hoe zorg je voor afstemming tussen school, kinderopvang en welzijn? Welke financiële mogelijkheden zijn er? Hoe ziet een dagprogramma voor de kinderen eruit en wat is daarvoor nodig?

De opleiding is voor (toekomstige) medewerkers van een brede school die een coördinerende rol vervullen binnen de school. De student vergroot zijn competenties als specialist, ontwikkelt een goed inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van de Brede School en verwerft kennis van veranderingsprocessen.

De voorlichtingsavond voor de opleiding Specialist Brede School is op 19 juni op de Marnix Academie in Utrecht. Aanmelden voor de avond kan via moc@hsmarnix.nl. 

Thema's

Personeel

Tags

Opleiding

Delen:

javhide.com sexsut.com