Blog Job van Velsen: kinderopvang

 

Nu ook met gouden en zilveren arrangementen! Goud biedt een exclusieve, duurzame en biologische maaltijd, zilver geeft recht op Euroshoppermaaltijden en een uurtje eerder ophalen. Zie hier het nieuws over de kinderopvang afgelopen week in onder andere de Volkskrant en NRC Handelsblad.

Lees meer

 

Tien procent peuterspeelzalen is nu peuteropvang

 

Gemeenten kiezen er vandaag de dag steeds vaker voor om het gesubsidieerde peuterspeelzaalwerk om te zetten in peuteropvang, dat onder de Wet kinderopvang valt. Dat blijkt uit een onderzoek van adviesbureau Buitenhek Management & Consult. 

Lees meer

 

Inschrijven voor Gluren bij de buren

 

De eerste bijeenkomst van 'Gluren bij de buren' zit erop. Lees hier het verslag. {Breed} organiseert de komende weken nog vijf excursies naar scholen en kinderopvangorganisaties die slimme en/of praktische oplossingen hebben gevonden op het gebied van samenwerking basisonderwijs en buitenschoolse opvang, dagarrangementen, huisvesting, personeel en beheer. Iedere excursie leidt op één dag naar twee verschillende scholen die bij elkaar in de buurt liggen.

Inschrijven kan hier.

 

Thema coördinatorendag deze keer ouderbetrokkenheid

 

{Breed} houdt op 6 juni weer een bijeenkomst voor coördinatoren van brede scholen. Het doel van deze dag is om de expertise over een thema te vergroten. Onderwerp van gesprek is deze keer ouderbetrokkenheid.

Lees meer

 

Netwerken over sport en bewegen

 

Het landelijk projectbureau Sport en Bewegen in de Buurt organiseert samen met haar partners zes bijeenkomsten voor organisaties die zich bezig houden met sport en bewegen. Doel van deze bijeenkomsten is het samenbrengen van mensen en organisaties die zich met deze onderwerpen bezig houden. 

Lees meer

 

Organisaties pleiten voor steun aan kinderopvangsector

 

De FNV In Beweging, Abvakabo FNV, de Brancheorganisatie Kinderopvang en ”Voor Werkende Moeders” maken zich zorgen om de huidige staat van de kinderopvangsector. De vier organisaties hebben een brief aan de Tweede Kamer gestuurd, waarin ze een pakket met maatregelen voorstelt om “ineenstorting van het landelijk dekkend netwerk van kinderopvangvoorzieningen” te voorkomen. 

Lees meer

 

Steunpunt actualiseert database

{Breed} is zijn database met de adresgegevens van alle brede scholen aan het actualiseren. Het laatste jaar zijn er weer veel nieuwe brede scholen bijgekomen. En deze horen natuurlijk ook in onze database.

Lees meer

Agenda

 

Hier vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:
21 maart 2013 - Platform Integraal Kindcentrum
27 maart 2013 - Conferentie Verborgen Talent
10 april 2013 - IPON in de Jaarbeurs
18 april 2013 - Het Integraal Kindcentrum van papier naar praktijk

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten van {Breed}:
27 maart 2013 - Gluren bij de buren Zutphen en Apeldoorn
9 april 2013 - Gluren bij de buren Amsterdam
16 april 2013 - Gluren bij de buren Den Bosch en Eindhoven

 

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com