Blog Job van Velsen: Geblinddoekt

Wat betekent het nou voor een pedagogisch medewerker, of leerkracht, als je op een kindcentrum of brede school werkt? En wat zouden de opleidingen- de ROC’s en de Pabo’s- daaraan bij kunnen dragen? Daarover organiseerde het samenwerkingsverband kinderopvang – beroepsonderwijs Gelderland afgelopen week een expertmeeting. En ik mocht erbij zijn.

Lees meer

 

Cofinanciering in dagarrangementen

Vanwege de pilot gemeentebrede dagarrangementen krijgt {Breed} geregeld vragen over dit onderwerp. Deze keer beantwoorden we de vraag: Kan een commerciële sportaanbieder cofinancier zijn?

Lees meer

Gluren bij de buren

Onder de titel ‘Gluren bij de buren’ organiseert {Breed} in maart en april een zestal excursies naar scholen en kinderopvangorganisaties die slimme en/of praktische oplossingen hebben gevonden op het gebied van samenwerking basisonderwijs en buitenschoolse opvang, dagarrangementen, huisvesting, personeel en beheer. De bijeenkomsten van ‘Gluren bij de buren’ zitten bijna allemaal vol. Alleen op donderdag 18 april zijn nog plaatsen vrij. Tijdens deze excursie bezoeken we onder andere de IKC De Kinderkoepel in Leeuwarden. 

Inschrijven kan hier

 

“Samenwerking BSO en sportsector versterken”

 

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft Edith Schippers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, dat sport en bewegen in de buurt bevorderd kunnen worden door het multifunctioneel inzetten van ruimtes. 

Lees meer

 

Verslag Ambassadeurs bezoeken ambassadeurs

 

Zo’n vijftien ambassadeurs van {Breed} namen op 22 maart een kijkje bij twee collega-ambassadeurs. Tijdens een bezoek aan De Diamant in Apeldoorn en Brede School Presikhaven in Arnhem  kregen zij een blik achter de schermen bij deze twee brede scholen. 

Lees hier het verslag van deze bijeenkomst.

 

Agenda

 

Hier vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:
27 maart 2013 - Conferentie Verborgen Talent
10 april 2013 - IPON in de Jaarbeurs
18 april 2013 - Het Integraal Kindcentrum van papier naar praktijk
18 april 2013 - Krachtig lokaal educatief beleid

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten van {Breed}:
9 april 2013 - Gluren bij de buren Amsterdam
16 april 2013 - Gluren bij de buren Den Bosch en Eindhoven
18 april 2013 - Gluren bij de buren Leeuwarden

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com