Nieuwsbrief 23 april 2013

Job van Velsen: Leve de koning!

De Cito in de kast, bezuinigingen in de kinderopvang even niet aan denken, allemaal een  oranje kroontje op want de troonswisseling staat voor de deur. Het gonst in de brede scholen die ik de afgelopen weken bezocht. 'Doen jullie ook mee aan de Koningsspelen?' 'Wanneer moeten jullie je ontbijtspullen bij de supermarkt halen?' 'Heb jij de tekst al van het Kroningslied?'

Lees meer

Landelijk Steunpunt neemt deel aan 9e Jaarcongres Brede School

{Breed} neemt ook dit jaar weer deel aan het Jaarcongres Brede School. De negende editie van dit congres vindt op 6 november 2013 plaats in het Beatrixtheater in Utrecht. Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom brede scholen? Of wilt u met andere deelnemers de diepte ingaan op een bepaald onderwerp? Kom dan naar het Jaarcongres Brede School. 

Lees meer

Goede vraag: Kan een onderwijsorganisatie kinderopvang in eigen beheer aanbieden?

Feitelijk moeten op grond van de wet PO* de kinderopvangactiviteiten ondergebracht worden in een aparte rechtspersoon. Meestal is dit een stichting, maar dat kan ook een bv zijn. Dit geldt zowel voor openbare- als pc- en katholieke onderwijsorganisaties. Deze nieuwe rechtspersoon is de houder van de kinderopvanglocaties en wordt als zodanig ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. 

Lees meer

Nieuwe ambassadeur: Brede School Michiel de Ruyter in Nijmegen

Brede School Michiel de Ruyter in Nijmegen is de nieuwe ambassadeur van {Breed}. Brede School Michiel de Ruyter is de overkoepelende naam van een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van (primair)onderwijs, welzijn, opvang, cultuur, sport, zorg, gemeentelijk wijkmanagement en ouders van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. 

Lees meer

Landelijk Steunpunt verzamelt functieprofielen

Schooldirecteur, brede school co√∂rdinator, pedagogisch medewerkers, leraren, combinatiefunctionarissen. Op en rond een brede school werken veel mensen met verschillende beroepen. Een groot aantal scholen heeft hiertoe functieprofielen opgesteld. {Breed} gaat deze functieprofielen de komende tijd verzamelen. 

Lees meer

Meer nieuws

- Zuid Nederland mag eerst een VOG aanvragen
- Vervoer naar bso verantwoording van kinderopvang
- Agora en TintelTuin gaan samenwerken in ikc's
- Tien Steve JobsScholen in Nederland

Agenda

Hier vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:

25 april 2013: Vijf gelijke dagen model
16 mei 2013: Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media
7 juni 2013: Congres Bevlogen Besturen

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com