Nieuwsbrief 7 mei 2013

Job van Velsen: Lente

Deze column, op een mooie lenteavond in mijn achtertuin geschreven,  is dit keer speciaal voor al die mensen in en rond brede scholen, kindcentra, bso's en  kinderdagverblijven die nu geen vakantie hebben. En voor de 12 pilotscholen die in deze tijd ook gewoon onderwijs geven. Ik vind dit speciale dagen om te werken, want je merkt dat een groot deel van Nederland nog na zit te genieten van ons nieuwe koningspaar.
Lees meer

Deelname experiment integraal dagarrangement opnieuw mogelijk

Op 3 mei jl. is de gewijzigde regeling experiment integraal dagarrangement in de Staatscourant gepubliceerd. Met de gewijzigde regeling wordt deelname aan het experiment integraal dagarrangement opnieuw mogelijk gemaakt. {Breed} begeleidt de pilot.
Lees meer

 

Verslag Gluren bij de buren - Amsterdam

De derde bijeenkomst van Gluren bij de buren was in april in Amsterdam. Met een grote groep ge├»nteresseerden bezocht {Breed} onder andere brede school de Kleine Reus en DE Brede School Amsterdam Zuid Oost. Lees hier alles over de nieuwe vorm van tussenschoolse opvang op de Kleine Reus. 

Lees meer

Masterclass voor ambassadeurs

{Breed} organiseert op vrijdag 7 juni weer een masterclass voor haar ambassadeurs. Het programma van deze masterclass is nog niet bekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zullen wij dit kenbaar maken op onze website. Houd de site wwww.bredeschool.nl dus goed in de gaten. 

Nieuwe ambassadeur: Kinderopvangorganisatie De Regelfee - Utrecht

Ciske Anne van Oosterhout is directeur van kinderopvangorganisatie De Regelfee in Utrecht. Deze bevlogen onderneemster uit Utrecht is sinds april 2013 ambassadeur van {Breed}. "Wij hebben reeds een bso op de Dr. Bosschool in Utrecht, bso de Boshut. En onlangs hebben wij een nieuwe partner gevonden, de Parkschool. Op 1 mei hebben wij in deze school  een nieuwe opvanglocatie geopend."

Lees meer

"Samenwerking BSO en sportsector versterken"

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft Edith Schippers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, dat sport en bewegen in de buurt bevorderd kunnen worden door het multifunctioneel inzetten van ruimtes. Daarnaast vindt de minister dat de samenwerking tussen de sportsector en de BSO versterkt moet worden. 

Lees meer

Meer nieuws

- Zoektocht naar afstemming in cultuureducatie
- Zwakke scholen presteren beter, gemiddelde scholen verbeteren zich niet
- Steeds meer kinderen naar de peuterspeelzaal

Agenda

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten van {Breed}: 
6 juni 2013: Co├Ârdinatorendag over ouderbetrokkenheid
7 juni 2013: Masterclass voor ambassadeurs
6 november 2013: 9e Jaarcongres Brede School


Hier vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:
16 mei 2013: Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media
28 mei 2013: Sociale Media positief, innovatief en verstandig toepassen
7 juni 2013: Congres Bevlogen Besturen

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com