Nieuwsbrief 4 februari 2014

Passend voor wie?

Ik was verbijsterd door wat ik hoorde! En eigenlijk wist ik het allang, de feiten die prof. Dr. Jo Hermanns ons, ambassadeurs en enkele direct betrokkenen van {Breed}, onlangs voorhield. Feiten gebaseerd op onderzoek, voor mij herkenbaar uit mijn praktijk. Ik citeer enkele onderzoeksgegevens. 

Lees meer

Landelijk Steunpunt opent inschrijving Netwerk Sport

De Netwerken, die {Breed} dit jaar voor het eerst organiseert, lopen erg goed. Nadat eerder de inschrijving voor het Netwerk 0-6 Jaar gesloten werd, is nu ook het Netwerk Kwaliteit helemaal vol. Het goede nieuws is dat {Breed} een derde serie bijeenkomsten organiseert, het Netwerk Sport en een gezonde leefstijl. 

Lees meer

'Kinderen hebben geen hulp nodig, de opvoeders hebben hulp nodig'

Met de invoering van het passend onderwijs zitten er veel veranderingen aan te komen. {Breed} organiseerde onlangs een masterclass voor ambassadeurs over het thema passend onderwijs. Professor Jo Hermanns sprak tijdens deze bijeenkomst. "Het wordt tijd dat we eens naar de kinderen gaan luisteren."

Lees meer

Vier partijen streven naar geïntegreerd stelsel voor kinderopvang

Vier partners uit de kinderopvang willen een geïntegreerd stelsel voor de sector ontwikkelen. De partijen slaan de handen ineen om tot één pedagogisch plan te komen, van peuterspeelzaal tot en met de basisschool.

Lees meer

Gluren bij de buren 2014

{Breed} organiseert ook in het schooljaar 2013/2014 weer een serie Gluren bij de buren. De thema's die deze keer centraal staan, zijn krimp, integrale kindcentra en de samenwerking binnen een multifunctionele accommodatie. {Breed} bezoekt voor ieder thema bijzondere brede scholen. Gaat u ook mee? Schrijf u dan nu in. De scholen, data en tijden zijn nu bekend!

Lees meer

Meer nieuws

- Scholen met visie presteren beter
- Landelijk Steunpunt op pad met delegatie Koreanen
- ROC komt met opleiding Medewerker Brede School

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht uit de agenda op BredeSchool.nl:

5 februari 2014: Netwerk 0-6 jaar
6 februari 2014: Congres Jongeren & Social Media
13 februari 2014: Netwerk Kwaliteit
10 maart 2014: Samen verder vooruit!
6 maart 2014: Netwerk Sport en een gezonde leefstijl

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com