Nieuwsbrief 26 maart 2014

Kinderopvang en Brede Scholen: Samen sterker!

Op 22 april 2014 vindt het Jaarcongres Management Kinderopvang plaats. Deze keer met het thema: Kinderopvang en Brede Scholen: Samen sterker.

De druk vanuit de overheid neemt toe: kinderopvangorganisaties en scholen zullen meer (moeten) gaan samenwerken. Er wordt steeds meer belang gehecht aan dagarrangementen, integrale kindcentra en één doorgaande leerlijn. Samen staan we sterker!

Kom naar het 12e Jaarcongres Management Kinderopvang en leer hoe u de samenwerking tussen Brede School en Kinderopvang naar een hoger plan kunt tillen. Door een sessie teambuilding te volgen, antwoord te krijgen op uw praktische vragen en uitwisseling met collega’s uit het hele land.

Organisatie

Dit congres is een samenwerking tussen tijdschrift Management Kinderopvang en {Breed}.

Spreker uitgelicht - Job van Velsen

Job van Velsen verbindt in zijn presentatie ervaringen, dromen en landelijke ontwikkelingen in onderwijs en opvang met elkaar en richt zich op de toekomst. Job: 'Brede scholen en IKC's zijn in mijn ogen de meest kansrijke plaatsen voor vernieuwing, voor passend onderwijs en voor groei. Het wiel is inmiddels uitgevonden, dus als je wilt kun je aan de slag.'

Spreker uitgelicht - Yvette Vervoort

'De samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang is in de praktijk vaak gebaseerd op de klik tussen een schooldirecteur en een locatiemanager kinderopvang. Bestuurders zoeken naar mogelijkheden om die samenwerking te formaliseren, maar lopen vast in juridische en fiscale belemmeringen. Tijdens mijn lezing ontvangt u tips om hier uit te komen.'

Aanmelden

Deelname kost € 299,- per persoon. Abonnees van Management Kinderopvang en Vakblad Kinderopvang ontvangen korting en betalen € 279,- per persoon (excl. btw). Komt u samen met collega's? Bij inschrijving van drie personen of meer betaalt u €249,- per persoon (excl. btw). Schrijf u snel in!

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.