Nieuwsbrief 9 april 2014

"De samenwerking formaliseren is heel belangrijk"

Het Jaarcongres Management Kinderopvang staat voor de deur. Over twee weken, op dinsdag 22 april, komen de onderwijs- en de kinderopvangwereld in Ede samen om te spreken over samenwerking binnen brede scholen en integrale kindcentra. Onder andere Yvette Vervoort, adviseur van {Breed} zal daar spreken.

We interviewden Vervoort over de meerwaarde van dit congres voor scholen. Hieronder leest u een voorproefje van dit interview. Het hele artikel leest u uiteraard op onze website.

Het Jaarcongres Management Kinderopvang is volgens Vervoort niet alleen geschikt voor mensen uit de kinderopvangwereld. "Ik merk dat het onderwijsland in veel gevallen nog altijd een informatieachterstand heeft met betrekking tot de kinderopvang. Men denkt nog steeds dat het in de kinderopvang gaat over de afstand tussen de kapstokhaakjes. Maar dat is allang niet meer zo. Ik kan iedereen uit het onderwijs aanraden om naar dit Jaarcongres te komen, dan zullen ze vanzelf merken dat de samenwerking met de kinderopvang ook binnen de huidige stelsels vormgegeven en geborgd kan worden."

Er zijn nog kaarten voor het congres beschikbaar. Schrijf u snel in!

Het vakblad Management Kinderopvang organiseert deze twaalfde editie van het Jaarcongres ‘Kinderopvang en Brede Scholen: Samen sterker’. Niet alleen Yvette Vervoort, maar ook Job van Velsen, projectleider van {Breed}, geeft een lezing. Daarnaast kunnen de bezoekers kiezen uit een breed aanbod van kennissessies.

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.