Nieuwsbrief 17 juni 2014

Landelijke IKC-dag

Op veler verzoek organiseert {Breed} Brede scholen in samenwerking met de PO-Raad en Brancheorganisatie Kinderopvang op 26 september 2014 de tweede landelijke IKC-dag. Bent u bezig met de ontwikkeling van een integraal kindcentrum of heeft u plannen om hiermee aan de slag te gaan? Dan mag u deze inspirerende bijeenkomst zeker niet missen!

IKC-dag
De ontwikkeling van brede scholen in Nederland gaat razendsnel. Het onderwijs werkt steeds vaker en intensiever samen met andere organisaties. Dat gebeurt vaak in de vorm van een integraal kindcentrum. Kinderen profiteren maximaal van deze samenwerking en zetten hierdoor grote stappen in hun ontwikkeling.

Doelgroep
Deze IKC-dag is speciaal voor bestuurders onderwijs, bestuurders kinderopvang, schoolleiders en managers kinderopvang.

Wat kunt u tijdens deze dag verwachten?
Een oplossingsgericht en praktisch programma dat bestaat uit een plenair deel met een interessante lezing van Robert Jan Simons, hoogleraar didactiek, en een vraaggesprek van Job van Velsen (Landelijk Steunpunt) met Rinda den Besten (PO-Raad) en Lex Staal (Brancheorganisatie Kinderopvang). Daarna volgen zeven deelsessies met vele praktische en handige tips van experts en praktijkvoorbeelden. En uiteraard netwerkmogelijkheden en boeiende ontmoetingen met andere deelnemers!

Datum: vrijdag 26 september, van 9.30 tot 14.00 uur (inclusief netwerklunch)
Locatie: Precieze locatie volgt nog
Meer informatie en inschrijven: www.bredeschool.nl/ikc-dag
Het advies is om in koppels, onderwijs en kinderopvang gezamenlijk, deel te nemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bekijk hier de flyer van de IKC-dag.

Het programma van de deelsessies wordt later bekend. Houd de website goed in de gaten!

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.