Handreiking IKC-Raad

3 februari 2015

De Handreiking IKC-Raad verkent de verschillende mogelijkheden binnen een IKC om de MR van de school en de OC van de opvang met elkaar te integreren.

Door de verschillen in wetgeving tussen onderwijs en kinderopvang is het niet mogelijk om de verschillende organen simpelweg in elkaar te schuiven. Wel kunt u de organen aan de hand van modellen zo goed mogelijk integreren. In deze handreiking zijn die modellen zo vormgegeven dat ze aan alle wetgeving voldoen.

Het doel van deze handreiking is om praktische handvatten te bieden om de oudercommissie vanuit de kinderopvang, het personeel van de kinderopvang en de medezeggenschapsraad vanuit onderwijs meer met elkaar te integreren.

De Handreiking IKC-Raad kunt u hieronder lezen.

Download de publicatie hier.

Leest u liever de gedrukte versie? Stuur een mail naar margotderuiter@bredeschool.nl o.v.v. ‘Handreiking IKC-Raad,’ en vermeld uw gegevens.